Bursa’daki sahte içki faciasında ‘geç gelen mesaj’ detayı

Bursa’da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan kişilerden 3’ü hayatını kaybederken 11’inin de hastanede tedavisi sürüyor. Sahte içki ölümleriyle ilgili detaylara DHA ulaştı. Gözaltına alınan iki şüphelinin ifadelerinde, “Son aldığımız siparişte etil alkol yerine dezenfektan gelmiş. Durumu son anda fark ettik ve satışını yaptığımız kişilere mesaj attık ancak geç kaldık” dedikleri öğrenildi.

Bursa’daki sahte içki faciasında ‘geç gelen mesaj’ detayı

Bursa’da alkol alan 14 kişi rahatsızlanınca önceki gün ve dün Çekirge Devlet Hastanesi ile Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen Mehmet İncili (51), Ferdi Nilüfer (37), İrfan Çivi hayatını kaybetti, 11 kişi de tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Bursa Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri sahte içkiyi Erhan O., ve Uğur K.’nın sattığını belirledi. Operasyon yapan ekipler, 2 kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki sorguları tamamlanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

‘YANLIŞLIKLA DEZENFEKTAN GÖNDERMİŞLER KULLANMAYIN’

Şüphelilerin emniyetteki ifadesinde ise, “İnternetten verdiğimiz siparişler ayın 12’sinde geldi. Biz de satışını yaptık. Daha sonra gönderilen ürünün etil alkol yerine dezenfektan olduğunu fark edince sattığımız kişilere mesaj attık. ‘Bazıları fabrikada dezenfektan ile karıştırmış. Yanlış göndermişler. Ben değiştirecem. Kullanmadıysan kullanmayın’ diye uyarı şeklinde. Ancak geç kaldık kullananlar hastaneye kaldırılmış” dedikleri öğrenildi.

DHA – İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X