Bursa’daki silahlı kavgada şehit olan polisimizden acı detay

Bursa’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale eden polis memuru kaldırıldığı hastane yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan polis memurunun Erman Öztürk’ün evli bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bursa’daki silahlı kavgada şehit olan polisimizden acı detay

Bursa’da kavgaya müdahale eden güvenlik güçlerinden, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Erman Özcan da silahla yaralandı. Yaralılar, sağlık görevlilerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan Özcan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kavgaya karışan çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bursa'daki silahlı kavgada şehit olan polisimizin kimliği belli oldu

EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASIYDI

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale etmek isterken silahla yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memurunun, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli, evli ve bir çocuk babası Erman Özcan (37) olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X