Bursa’daki TIR faciasında flaş gelişme

Bursa Orhangazi’de meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan TIR’ın şoförü hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı ve Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. TIR sürücüsü Yakup Işık, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’daki TIR faciasında flaş gelişme

Orhangazi’de meydana gelen kazada Bursa’dan Yalova istikametine giden Yakup Işık idaresindeki TIR’ın kontrolden çıkıp aynı yönde seyreden Selahattin Sevimli idaresindeki bir otomobilin üzerine devrilmesi ve otomobil sürücüsünün ölümü ile sonuçlanan trafik kazası ile ilgili olarak TIR sürücüsü için gözaltı kararı verilmişti.

Tedaviden sonra adliyeye sevk edildi

Kazaya neden olan TIR’ın sürücüsü Yakup Işık, kaza sonrasında yaralanmış ve hastaneye sevk edilmişti. Genç TIR sürücüsü hastanedeki tedavisinin ardından gözaltın alınmıştı. TIR sürücüsü sabah saatlerinde Orhangazi Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldı. Yakup Işık, taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X