Bursa’daki trafik kazaları MOBESE’de

Bursa’da meydana gelen ve Emniyet Müdürlüğü’ne ait mobese kameları tarafından görüntülenen kazalarda, kontrolden çıkan otomobilin, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcuların giriş kapısına çarpma anı görüntülendi. Bir başka kazada, hurdaya dönen otomob

Bursa’daki trafik kazaları MOBESE’de

Nüfusu 3 milyona ulaşan Bursa’da, Emniyet Müdürlüğü’ne ait Mobese kameralarının saniye saniye görüntülediği kazalar, hız yapan sürücülerin nasıl kural tanımadığını gözler önüne serdi. Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan Çekirge Caddesi’nde hareket halinde olan bir kamyonet, kırmızı ışıkta geçtikten sonra Stadyum Caddesi’ne dönmeye çalışırken, Altıparmak’tan gelmekte olan taksinin bu araca çarpması görüntülendi.

 

Yalova Yolu üzerinde öndeki araca çarptıktan sonra hurdaya dönen otomobilden çıkan sürücünün yolda güçlükle yüremeye çalışması ve kontrolden çıkan otomobilin Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne giriş yapan yolcuların kullandığı kapıya çarpması yürekleri ağıza getiren görüntüler oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X