Bursa’daki vahşette anne de tutuklandı

Bursa’da, yeni doğan bebeği poşet içinde çöp konteynerine attıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Sezai D.’den sonra anne Çiğdem Ş.’de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa’daki vahşette anne de tutuklandı

İddiaya göre, Tuna Mahallesi’nde erkek arkadaşı Sezai D. (39) ile yaşayan Çiğdem Ş. (20), önceki gün sabah saatlerinde evde doğum yaptı.

Tuvalette gerçekleşen doğumun ardından kordon bağını kesen Sezai D’nin, erkek bebeği öldüğü gerekçesiyle bir çöp poşetinin içine koyarak evin çatı katına çıkardığı ileri sürüldü.

Sezai D’nin, yaklaşık 12 saat çatı katında bekleyen bebeği, gece saatlerinde, Veysel Karani Mahallesi’ndeki bir çöp konteynerinin içine atarak olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi.

Doğum nedeniyle kanaması olan Çiğdem Ş. ise tedavi olmak için Çekirge Devlet Hastanesine gitti. Kadını tedavi eden doktorlar, Çiğdem Ş’nin doğum yapmış olabileceğinden şüphelenerek durumu polise bildirdi.

Çiğdeş Ş, ifadesinde, evde doğum yaptığını, bebeği erkek arkadaşı Sezai D’ye bırakarak hastaneye geldiğini söyledi. Bunun üzerine eve giden ekipler, bebeği bulamayınca Sezai D’yi gözaltına aldı.

Sezai D, kendisine bebeğin nerede olduğunu soran polislere, alkol aldıktan sonra bebeği bir çöp konteynerine attığını, yeri gösterebileceğini söyledi.

Zanlıyla birlikte adrese giden ekipler, çöp poşetine konularak konteynere atılan bebeğin cesedini buldu. Ceset, incelemelerin ardından, ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

 

ANNE DE TUTUKLANDI

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sezai D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Ç.Ş., Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Burada ilişki yaşadığı S.D.’nin tutuklandığını öğrenen Ç.Ş. verdiği ifadesinde şunları anlattı:

“Ben İnegöl’de yaşıyordum. Geçen yıl ailemin yanından kaçıp Bursa’daki sevgilim ile kalmaya başladım. Onunla tartışınca bu kez S.D. ile tanıştım ve onunla yaşamaya başladım. Hamile kaldığımı anlamadım. O gün sancılarım sıklaşınca gittiğim tuvalette doğum yaptım. Hemen S.D.’yi çağırdım. Şoka girmiştim. Bebeğin kolları ve ayakları hareket ediyordu. Öyle hatırlıyorum. Sonra oturma odasında bulunan S.D.’yi çağırdım. O da şaşırdı ve mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile bebeğin göbek bağını kestik. Bu sırada bebeğin nefes almadığını gördük. Bunun üzerine S.D. bebeği bir çuvala koyarak, tavan arasına bıraktı. Akşam olunca cesedi çöp konteynerie atmış. Ben ise o sırada kanamam durmadığı için hastaneye gitmiştim.” 

Daha sonra adliyeye sevk edillen anne Çiğdem Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X