Bursa’dan Batman’a 2 yardım TIR’ı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir midibüs, buzdolapları, çamaşır makineleri, çekyatlar, dizüstü bilgisayarlar ve akülü arabaların yer aldığı 2 TIR’ı Batman’a gönderdi.

Bursa’dan Batman’a 2 yardım TIR’ı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, merkez Yıldırım ilçesi, Arabayatağı Mahallesi’ndeki Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerleşkesi’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gelişen ve büyüyen Türkiye’nin kardeşlik altyapısının daha da güçlendirilmesi için başlatılan “Gönül Köprüsü Projesi”ne tam destek verdiklerini belirtti.

Proje sayesinde Anadolu insanının dertlerine derman olmak istediklerini ifade eden Altepe, şunları kaydetti:

 

“Bursa olarak Batman ve Siirt’in Eruh bölgelerinde görev aldık. Bu bölgelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bölgeye yönelik projeler geliştiriyoruz. İnşallah verdiğimiz destekler neticesinde bu bölge, dönüşerek gelişim noktasında hak ettiği yerde olacaktır. Yolladığımız 2 yardım TIR’ında bulunan bir 2012 model midibüs, Batman’da Beşiri Belediyesinin olacak. Buzdolapları, çamaşır makineleri, çekyatlar, dizüstü bilgisayarlar ve akülü arabalar da kent merkezindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak. Yardımları gelen talepler doğrultusunda yolluyoruz. Bir yandan gelen talepleri karşılarken, diğer yandan Batman’da uygulanacak başta park ve donatı alanları, orada yapılacak yollar gibi birçok alanda da desteğimiz sürecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X