Bursa’dan direkt uçuşlara yoğun ilgi

AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan, Samsun ile Bursa arasında direkt uçuşları başlattıklarını bildirdi.

Bursa’dan direkt uçuşlara yoğun ilgi

Cumhuriyet ve ülke için büyük öneme sahip Samsun’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, Samsun’da gördükleri potansiyele güvendiklerini ifade etti.  

Uçuşları iki şehrin birbirleriyle olan ilişkileri ve yaptıkları araştırma ve analizler sonucu başlattıklarını anlatan Doğan, “Samsun ve Bursa kentlerinde böyle bir talebin olduğunu gördük ve direkt uçuşları başlattık. Doluluk oranlarımız gayet güzel. Haftanın birinci ve dördüncü günlerinde uçuşlarımız devam ediyor” dedi.

Samsun ve Bursalıların talebine doğru orantılı olarak sefer sayılarını artırmak istediklerine işaret eden Doğan, şöyle konuştu:

“Haftada iki gün, iki destinasyon arasında yeterli değil. Bunun karşılığını ya da geri dönüşünü tesis edebilmek için Bursa- Ankara seferlerini koyduk. Ankaralıları Bursa’ya Samsun üzerinden bağlayabiliriz. Samsunluları yine Ankara üzerinden Bursa’ya bağlayabiliriz. Yani haftada iki gün olan direkt sefer bulunamazsa aktarmalı olarak gidiş sağlanabilir. Dolayısıyla Bursa’yı Samsun’a, Samsunluları da Bursa’ya bağlamış olduk.” 

Yaptıkları analizlerde Bursa’da 80 bin Samsunlunun yaşadığını gördüklerini bildiren Doğan, AnadoluJet olarak halkın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla söz konusu hattı açtıklarını kaydetti.

Yolcularına çeşitli avantajlar sunmak için çeşitli projeler geliştirdiklerini vurgulayan Doğan, “Amacımız insanımızın seyahat için ayırdığı bütçeyi küçültmek ve havalimanı transfer sıkıntılarını çözmek. İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa’da iş ortağımız SecureDrive ile havalimanı transfer hizmeti sunuyoruz. Yolcularımızı evden havalimanına 14,90 liraya taşıyoruz. Tüm bu çözümler uçmanın önündeki engelleri tek tek çözüme kavuşturuyor. Anadolu insanının uzaklık algısını değiştirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X