Bursa’dan Halep’e soba ve kömür

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ile Bursa Isıtıcılar ve Sıhhi Tesisatçılar Odası tarafından düzenlenen “14. Geleneksel Soba Dağıtımı” kapsamında, Haleplilere 400 soba ile 25 ton kömür gönderildi.

Bursa’dan Halep’e soba ve kömür

Törende konuşan Bursa Isıtıcılar ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Bedri Gülşen, bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştirdikleri yardım kampanyası kapsamında dağıtılacak sobaları, savaş mağdurlarına gönderme kararı aldıklarını söyledi. Sobaların yanı sıra kömür de göndereceklerini belirten Gülşen, “Ben, özellikle bu kampanyaya yıllardır destek veren ve Bursa’da soba imalatı yapan değerli meslektaşlarımıza göstermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah onların birine bin versin. İnşallah bu yardımlarımız geleneksel olarak devam eder” diye konuştu.

BESOB Başkanı Arif Tak da bu sene yardımların Haleplilere yapılması kararı alındığını dile getirerek, “Şu anda 1 TIR soba ve 1 TIR kömür Suriye’ye Halep’e gönderilecek. Bu hayrı yapan kardeşlerimize Allah’tan daha kazançlı yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından yardım TIR’ları, dualarla bölgeye uğurlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X