Bursa’dan İdil’e kardeşlik köprüsü

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Şırnak’ın İdil İlçesi’nde terör olayları nedeniyle mağduriyet yaşayan bölge halkına destek olmak amacıyla gıda yardımı gönderildi.

Bursa’dan İdil’e kardeşlik köprüsü

Uğurlama törenine AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un yanı sıra, Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, il ve ilçe yöneticileri katıldı. 

Programda konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, “Ülkemizin, coğrafyamızın değişik bölgelerinde sıkıntılar yaşanıyor. Bizler de kardeşlerimizin bu sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilmek için şehrimizde bir kampanya başlattık. Bu kampanyaların yürütülmesinde teşkilatlarımızın büyük çabası, halkımızın da desteği var. 

Bu açıdan ben buradan bir kez daha halkımıza teşekkür etmek istiyorum. Daha önce Suriye’deki iç savaş nedeniyle evlerini, hayatlarını geride bırakarak göç etmek zorunda kalan Suriyeli kardeşlerimize, Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimize, Diyarbakırımızın Sur Halkı’na, Silopi’ye yardım konvoyları göndermiştik. Bugün de terör olayları nedeniyle mağduriyet yaşayan halkımıza karınca kaderince destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Programın sonunda gıda ve yardım malzemelerini taşıyan TIR, dualarla bölgeye uğurlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X