Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’dan kartpostallık görüntüler

Bursa’da dünden bu yana etkili olan sağanak yağış yerini sisli bir havaya bıraktı. İl merkezi ve Uludağ eteklerindeki evleri kaplayan sis ile havadaki bulutlar birleşince ortaya farklı görüntüler çıktı.

Bursa'da dünden bu yana etkili olan sağanak yağış yerini sisli

Hava sıcaklığının en düşük 7, en yüksek 11 derece ölçüldüğü Bursa kent merkezini yoğun sis bulutu kapladı.

 

Bursa Ovası’ndan gelerek Uludağ eteklerini bir anda kaplayan sis, havadaki bulutla birleşti. Sis bulutunun hareket etmesiyle Uludağ eteklerindeki evler gözden kayboldu.

 

Sis bulutunun Bursa’yı kaplaması ardından ortaya kartpostallık görüntü çıktı.

 

Görüş uzaklığı yüksek kesimlerde sıfıra inerken şehir merkezinin bazı yerlerinde bu yer yer 2 metreye kadar düştü.

 

Nem oranının yüzde 97 olduğu Bursa’da rüzgarın hızı saate 8 kilometre olarak ölçüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Bursa’da yağış Cuma gününe kadar devam edecek. 

56489 22194156489 113837256489 314986456489 341268656489 195562556489 853643

Avatar Seç KAPAT
Bursaspor Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
Sıradaki Haber Bursaspor’un yeni sezon formaları kapış kapış! İşte 3 günlük sipariş sayısı…