Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’dan mültecilere 10 TIR dolusu yardım

Bursa iş dünyası, Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan mültecilere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Bursa iş dünyası, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan mültecilere

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Valilik öncülüğünde toplanan 10 TIR dolusu yardım malzemesi, dün Suriyeli mültecilerin yer aldığı Reyhanlı’ya dualarla uğurlandı.

İHH Bursa Şubesi’nin de destek verdiği kampanya kapsamında toplanan yardım malzemeleri, kuru gıda, un, battaniye, giyim malzemesi, çocuk maması ve çocuk bezi gibi ürünlerden oluşuyor. BTSO Başkanı Burkay,  Bursa iş dünyası temsilcilerimiz ekonomideki başarıları kadar sosyal yardımlar konusunda da örnek bir tutum sergiliyor. Daha önce Halep, Arakan ve Bayırbucak Türkmenleri için gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyalarına da Bursa iş dünyamız büyük ilgi göstermişti” dedi.

DÜNYAYA ÖRNEK OLACAĞIZ

Törende hazır bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da, Bursa’nın insani yardımlar konusunda her zaman örnek olduğunu vurguladı. Türkiye’nin yaklaşık 3,5 milyon Suriyeli mazlumu bağrına bastığını dile getiren Müezzinoğlu, “Mazlumun yanında duran bir büyük milletin mensubu olmayı sorumluluk olarak görüyoruz. İnşallah bu duruşumuz da dünyaya örnek olacaktır” ifadelerini kullandı. Törene, Milletvekili Zekeriya Birkan ile Vali Yardımcısı Ergun Güngör de katıldı.


Avatar Seç KAPAT
ABD/İsrail-İran Savaşı'nın üzerinden geçen 100 günde Hürmüz Boğazı'ndaki aksaklıkların petrol,
Sıradaki Haber ABD/İsrail-İran Savaşı’nın 100 günlük faturası ağır oldu