Bursa’dan Silopi’ye 2 TIR yardım malzemesi

Şırnak’ın Silopi ilçesinin terör unsurlarından büyük oranda arındırılmasının ardından halka yönelik ilk yardım konvoyu Bursa’dan yola çıkarıldı.

Bursa’dan Silopi’ye 2 TIR yardım malzemesi

Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla toplanan yardımları Doğanbey Otoparkı’nda düzenlenen törenle Silopi’ye uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, terör ve kış şartları nedeniyle zor durumda olan Silopi halkının yanında olduklarını söyledi.

Bursa’da Silopi için lokal bir yardım kampanyası düzenlendiğini ve yardımların bölge halkına ulaştırılmak üzere yola çıkarıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Mutfak için erzaklardan tutun da montlara, botlara, çocuklar için mamaya kadar ihtiyaç olan tüm malzemeler yardım tırlarında toplandı. Bugün itibariyle de yola çıkarılıyor. İnşallah yarın Silopi’de oradaki hemşerilerimize dağıtılmış olacak” diye konuştu. 

Başkan Altepe, Silopi için yardımların süreceğini, Bursa’dan ne talep edilirse onu karşılamak için gayret sarf edeceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X