Bursa’dan Sultan geçti

Türkan Şoray, yönetmenliğini yaptığı ‘Uzaklarda Arama’ filminin Kent Meydanı AVM’deki galasına kızı Yağmur ve oyuncu kadrosuyla birlikte katıldı.

Bursa’dan Sultan geçti

ÜNAL ÖZBAY

Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray’ın yıllar sonra yeniden yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve kızı Yağmur Ünal’ın da yapımcılığını üstlenip rol aldığı ‘Uzaklarda Arama’ filminin galası ilgi gördü. Film ekibinin tam kadro katıldığı galanın yıldızı Türkan Şoray oldu. Bursa’da gördüğü yoğun ilgiden çok memnun olan Şoray, aldığı sevgiyle tüm yorgunluğunu unuttuğunu söyledi. 

ROL TEKLİF EDERSE OYNARIM

Galada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve, ‘Kızınız Yağmur Ünal’ı veliahtınız olarak görüyor musunuz?’ sorusunu da yanıtlayan Türkan Şoray, tüm oyuncuların kendisi için çok değerli olduğunu söyledi. Veliaht belirlemek gibi bir düşüncesi olmadığını vurgulayan sanatçı, bundan sonra yeni bir sinema filminde rol alıp almayacağı sorusuna ise, ‘Filmimizin yapımcısı ve patronu kızım Yağmur’du. Yeni bir film için rol teklif ederse seve seve kabul ederim’ dedi. 

BOŞ KOLTUKLARA TEPKİ

Kent Meydanı AVM’nin HASVAK işbirliğinde gerçekleştirdiği ve elde edilen gelirin Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne aktarıldığı galada anlamlı bir organizasyona vesile olmaktan gurur duyan Türkan Şoray, öte yandan filmi izlemek için girdiği salondaki boş koltuklara tepki gösterdi. Tüm biletlerin satılmış olmasına rağmen filmi izlemeden galadan ayrılanlara sitem eden Şoray, boş koltukların bulunduğu salondan ayrılıp filmi başka bir bölümde izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X