Bursa’dan Suriye’ye yardımlar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği, Bursa Çimento ve Gökçen firması tarafından derlenen 4 TIR dolusu gıda ve giyim maddesi, Suriye’de zulüm altında hayat mücadelesi veren Müslümanlara ulaştırılmak üzere Bursa’dan yola çıkarıldı.

Bursa’dan Suriye’ye yardımlar sürüyor

Yardım Tırlarının savaş bölgelerine gönderilmesi nedeniyle bir uğurlama töreni düzenlendi. Fomara’daki Burbak Otoparkı’nda gerçekleşen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilgili kurumların yetkilileri de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 6 yıldır zulmün hüküm sürdüğü Suriye’de mazlum halka yardım etmeye devam ettiklerini söyledi.

Sadece Bursa’dan savaş bölgelerine gönderilen Tır sayısının binlerle ifade edildiğini ve son 2 hafta içerisinde 200’ün üzerindeki TIR’ın Suriye’ye yola çıkarıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Bugün de Büyükşehir Belediyemiz, Bursa Çimento, Gökçen firması ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği tarafından toplanan 4 Tır dolusu yardım, kardeş Suriye halkına ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X