Bursagaz Voleybol Turnuvası başladı

Enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve gerçekleştirdiği sosyal projelerle adından söz ettiren Bursagaz, çalışanlarının motivasyonunu artırmak için geleneksel hale getirdiği 5. Voleybol Turnuvası’nın bu yıl da startını verdi.

Bursagaz Voleybol Turnuvası başladı

Alman enerji devi EWE AG’nin Türkiye’deki en büyük yatırımlarından olan Bursagaz, yaptığı çalışmalarla enerji sektöründe birçok şirkete öncülük ederken, kendi personeline verdiği değerle de öne çıkan şirketler arasında yer alıyor. Çalışanlarının memnuniyet ve motivasyonunu artırmak için çeşitli kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştiren Bursagaz, bu kapsamda düzenlediği geleneksel voleybol turnuvasını bu yıl da devam ettiriyor. Turnuvanın çalışanların motivasyonu için oldukça faydalı geçtiğini belirten Bursagaz Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Kiper, kurum olarak ekip arkadaşlarının motivasyonunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Kiper, ”Çalışanlarımızın her daim performanslarını üst seviyede tutabilmek için her türlü kültür, sanat ve spor faaliyetine destek veriyoruz. Şirket olarak çalışanlarımızla beraber pek çok plan ve projeye imza atıyoruz. Çalışanlarımızı, içinde bulundukları iş yoğunluğundan ve stresinden uzaklaştırmak için bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. İş arkadaşlarımızın bir arada eğlenmesini sağlamak için gerçekleştirdiğimiz faaliyetler yıl içerisindeki performansımıza olumlu yansıyor” şeklinde konuştu. Bu yıl 12 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçı ScadaLona ile İşletme takımları arasında oynandı. Maç ScadaLona’nın galibiyeti ile sona erdi. Şirket bahçesinde yapılan turnuvanın yaklaşık bir ay sürmesi planlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X