Bursagaz’dan Kumla açıklaması

Bursagaz, Gemlik ilçesine bağlı Kumla’da doğalgaz bağlantısı yapılmadığı yönündeki eleştiriler üzerine açıklama yaptı. Firma, EPDK mevzuatları çerçevesinde Bursagaz’ın mücavir sınırlar içerisinde doğalgaz dağıtımı yapmakla sorumlu olduğu alanlar içerisind

Bursagaz’dan Kumla açıklaması

Bursagaz’dan yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

 

“Kurumumuzla ilgili 30 Ekim 2015 Cuma günü yazılı ve görsel basında yer alan ve Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Kumla Mahallesi’ne doğalgaz bağlantısının yapılmadığına ve bundan Bursagaz’ın sorumlu olduğuna dair haberler yer almıştır. Bursagaz diğer bütün dağıtım şirketlerinin olduğu gibi Enerji Piyasası Denetleme Kurulu mevzuatları ve yönetmelikleri çerçevesinde görev yapan ve bu çerçeveye göre hareket eden ve etmek zorunda olan bir kuruluştur. EPDK mevzuatları çerçevesinde Bursagaz’ın mücavir sınırlar içerisinde doğalgaz dağıtımı yapmakla sorumlu olduğu alanlar içerisinde Gemlik ve Kumla Mahallesi yer almamaktadır. Bu açıdan medyada yer alan haberlerde konu edilen içeriğin Bursagaz’la doğrudan ya da dolaylı olarak hiçbir bağlantısı bulunmamakla birlikte söz konusu haber içeriğinin gerçekleri yansıtmadığı görülmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X