Bursagücü boş geçti: 26-30

Kastamonu temsilcisi karşısında zaman zaman etkili olan Bursa ekibi, üstünlük için yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince yenilgiye razı oldu.

Bursagücü boş geçti: 26-30

RECAİ UYSAL

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde bu sezon başarılı bir performans sergileyen Bursagücü, 14. hafta erteleme maçında evinde Kastamonu Artsam’a 30-26 mağlup oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iki ekip de tutuk başlarken, hücumda sıkıntı yaşadılar. Karşılaşmanın ilkyarısında üstünlük şansını kullanamayan Bursa ekibi, 15’te 9-5 geriye düşerken, çabuk toparlandı ve 20’de skoru 9-7’ye getirdi. Ancak, Bursagücü, ilkyarıyı 14-12 geride kapattı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Bursa ekibi, rakibini yakalamayı başardı.

BUGÜN BİR MAÇ DAHA

Bu devrenin başında skora denge getiren Bursagücü, üstünlük için yakaladığı üst üste fırsatlardan sonuç alamadı. İlerleyen bölümde rakip hücumları durduramayan Bursa ekibi, tekrar geriye düşerken, rakibine yakalayamadı ve maçtan 30-26 mağlup ayrıldı. Bursagücü, bu sonuçla ligdeki 16. maçında 6. yenilgisini alırken, bugün de 17. hafta mücadelesinde yine Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Hentbol Spor Kulübü ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X