Bursagücü direnemedi: 29-49

Bursa ekibi, normal sezonun son maçında Kastamonu Belediyespor’a da farklı mağlup oldu.

Bursagücü direnemedi: 29-49

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde normal sezonun son maçında Bursagücü, deplasmanda Kastamonu Belediyespor’a 49-29 mağlup oldu. Bu sezon ilk kez mücadele ettiği ligde tek galibiyeti bulunan Bursa ekibi, Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada etkili olamadı. Rakibi karşısında ilk yarıyı 23-12 geride kapatan Bursagücü, ikinci yarıda da farkı eritemedi.

ETKİLİ OLAMADI

İlk kez mücadele ettiği ligde kadrosunu geç oluşturan ve istediği sonuçları alamayan Bursa ekibi, ikinci yarıda da rakip kalede etkili olmayı başaramadı. Kastamonu temsilcisinin ataklarını da durduramayan Bursagücü, karşılaşmadan 49-29 mağlup ayrıldı ve normal sezonu son sırada tamamladı. Bursa ekibi, ligde kalma adına son şansını play-out’larda kullanacak.

SALON: Atatürk

HAKEMLER: Şeref Uslu (**) Turgut Gezgin (**)

İLKYARI: 23-12

İKİ DAKİKA CEZALARI: Seda (Kastamonu Belediyespor), Piatrova (Bursagücü Gençlikspor)

KASTAMONU BELEDİYESPOR: Serpil (**) Dilvin 2 (*) Carbone 6 (***) Ülkü 2 (**) Serpil İskenderoğlu 4 (**) Çisem 5 (***) Yasemin 11 (***) Ceren 3 (**) Sinitsyna 7 (***) Seda 6 (***) Serpil Çapar 1 (**) Kübra 2 (**)

BURSAGÜCÜ: Ivana (*) Seda (*) Stevanoska 12 (**) Betül 1 (*) Maslova 2 (*) Piatrova 13 (**) Andonova 1 (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X