Bursagücü yine başaramadı: 25-36

Yeşil beyazlılar, sahasında ağırladığı Zağnos Hentbol’a 36-25 mağlup oldu ve 12. hafta sonunda henüz galibiyet elde edemedi.

Bursagücü yine başaramadı: 25-36

TOLGA ÖZTAŞ

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde 12. hafta maçında temsilcimiz Bursagücü sahasında Zağnos Hentbol’a 36-25 mağlup oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 20-15 Trabzon ekibinin üstünlüğü ile geçildi. 

Temsilcimiz ikinci yarının başında bir ara farkı 2 sayıya kadar indirse de Zağnos Hentbol üst üste bulduğu gollerle karşılaşmayı 36-25 kazanmasını bildi. Bu sonucun ardından Bursagücü -2 puanla son sırada kalırken Trabzon ekibi ise 9 puana yükselerek 8. sıradaki yerini korudu.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Ahmet Koç (*), Nedim Güneş (*)

BURSAGÜCÜ: Zafirova (*), Nebahat (*), Stenavoska 2 (**), Asiye 3 (**), Maslova 9 (***), Gülsüm 4 (**), Piatrova 7 (**), Hüsniye (*)

ZAĞNOS HENTBOL: Serpil (**), Fatma 2 (**), Jale 3 (**), Tetiana 7 (***), Gülay 5 (***), Anita 3 (**), Petroviç 9 (***), Funda 3 (**), Metelska  (**), Kübra 1 (*), Seher 1 (*)

Devre: 15-20

İki dakika cezası alanlar: Stenavoska, Zafirova, Masinova (Bursagücü), 

Diskalifye: Gülzün Sarıyer (Bursagücü)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X