Bursagücü zorlandı: 42-41

Hentbol Spor Kulübü karşısında ilkyarıda etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi, ikinci yarıda oyundan düşerken, rakip hücumları durduramayınca, sıkıntı yaşadığı maçı 42-41 kazandı.

Bursagücü zorlandı: 42-41

RECAİ UYSAL

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Bursagücü 17. hafta mücadelesinde Hentbol Spor Kulübü’ne 42-41 mağlup etti. Önceki gün erteleme maçında Kastamonu Artsam’a mağlup olan Bursa ekibi, Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçta galibiyete ulaşmayı bildi. Karşılaşmanın ilkyarısına iyi başlayan Bursagücü, 9-4 öne geçerken, rakip hücumlara engel olamadı ve skor 11-10’a geldi. Ancak çabuk toparlanan Bursa ekibi, ilkyarıyı 23-17 önde tamamlamayı bildi.

10. GALİBİYET GELDİ

İkinci yarıda oyundan düşen ve hücumda sıkıntı yaşayan Bursagücü, rakip gollere de engel olamadı. Bu devrenin başında farkı 8 sayıya kadar çıkaran Bursa ekibi, 53’te 37-36’lık skorla maçta ilk kez geriye düştü. Ancak, üstünlüğü tekrar yakalayan Bursagücü, maçtan 42-41 önde tamamladı ve 17. maçında 17. maçında 10. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X