Bursalı anne ve oğula Üsküp’te infaz

Bursalı anne ve oğlu, kaldıkları Üsküp’teki bir evde susturucu takılmış silahla başlarından kurşunlanarak öldürüldü.

Bursalı anne ve oğula Üsküp’te infaz

HALİL ÖZÇOBAN

Panayır’da oturan Gülçin Erçoban (52) ile oğlu Samet Selçuk (29), pazartesi günü Makedonya’nın başkenti Üsküp’e gitti. Yaklaşık üç ay önce dünya evine giren Samet Selçuk’un kayınpederinin evinde kalan anne ve oğlu, esrarengiz bir cinayetin kurbanı oldu. 

SİLAHLA VURDULAR

Edinilen bilgiye göre, anne ve oğlu evin alt katında, ev sahipleri de üst katta uyumak için odalara çekildi.Sabah 05.30 sıralarında Kozle semtindeki eve ihbar üzerine giden polisler, iki cansız bedenle karşılaştı. Cesetler, anne ve oğluna aitti.

Yeni evli Samet Selçuk ile annesi Gülçin Erçoban’ın başlarından susturucu takılmış tabancayla kurşunlanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

KİM NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Yapılan incelemede, cinayetin işlendiği evin kapılarında dışarıdan herhangi bir zorlama olmadığı belirlendi. Evin üst kattaki sahipleri ile komşularının da gece hiç bir silah sesi duymadığı öğrenildi.

Makedonya polisi, anne ve oğlunun kimler tarafından neden öldürüldüğü sorusuna yanıt ararken, acı haber Bursa’ya tez ulaştı. Panayır Mahallesi’nde oturan bir çocuk anesi Gülçin Erçoban’ın ev hanımı olduğu, oğlu Samet Selçuk’un ise dayısıyla halı saha işlettiği öğrenildi.

Korkunç cinayet aile fertlerinde şok etkisi yarattı. Ailenin yakınları, cenazeleri almak için Makedonya’ya gitti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X