‘Bursalı firmalarla gurur duyuyoruz’

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bursa’nın ülke ekonomisine yön veren ender şehirlerden birisi olduğunu belirterek, ”Bursalı firmaların, önemli başarılara imza attığını görmek bizlere gurur veriyor” dedi.

‘Bursalı firmalarla gurur duyuyoruz’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ı kabul eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bursa’ya ve BTSO’ya övgüler dizdi. Burkay, Bodrum’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Jandarma Yarbay Hakan Demiröz ile görüşen İbrahim Burkay, daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. 

Burkay, burada yaptığı konuşmada, Bursa’nın sanayi ve ticarette, Bodrum’un ise turizmde Türkiye’nin en önemli merkezleri arasında bulunduğuna işaret etti.

DİKKAT ÇEKEN PROJELER

Türkiye’nin her alanda 2023 hedeflerine doğru ilerlediğinin altını çizen Burkay, ”Gerek ticaret ve sanayi gerekse turizm alanında ciddi projeler hayata geçiyor. Bursa olarak ülke ve şehir ekonomisine yön veren projeleri hayata geçiriyoruz. Enerjimizi Bursa’mız için tüketiyoruz” dedi. 

Şehirde fuarcılığı geliştirmek için de çalıştıklarını anlatan Burkay, ”Bursa’da en az 10 büyük fuarı hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

BU HEDEFLER HER KURUMDA OLMALI

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bursa’nın ülke ekonomisine yön veren ender şehirlerden birisi olduğunu söyledi. Kocadon, şöyle devam etti: ”Bursa’nın ticaret ve sanayi hayatındaki potansiyeli, gücü ve azmi tüm şehirlerimizde olmalı. Bursalı firmaların, önemli başarılara imza attığını görmek bizlere gurur veriyor. Bursa’yı çok beğeniyorum. BTSO’nun kent için hayata geçirdiği projeler de büyük önem taşıyor. Oda’nın hayallerinin ve hedeflerinin her kurumda olması gerektiğini düşünüyorum.”

TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Ziyarette Başkan Burkay’a eşlik eden Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BTSO’nun Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirdiğini belirterek, ”Bir işadamı olarak BTSO’yu yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi. Ziyaretin sonunda İbrahim Burkay, Mehmet Kocadon’a Bursaspor forması hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X