Bursalı gazi polis yeniden görevinin başında

Geçen ay Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK terörü örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırıda ikinci kez gazi olan İnegöllü polis, iyileşir iyileşmez yeniden göreve döndü. Bir süre önce dünya evine giren İnegöllü gazi, geçici görevle Diyarbakır’a g

Bursalı gazi polis yeniden görevinin başında

1995 yılında İstanbul’daki terör saldırısında gazi olduktan sonra emekliye ayrılan, ancak birkaç yıl sonra yeniden görevine dönen polis memuru Yavuz Demirkol, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde geçici olarak vazife yapıyordu. Geçen ay Silvan ilçesinde terör mensupları tarafından açılan hendekleri kepçeyle kapatan Yavuz Demirkol, patlatılan bombadan kurtulmuş, ancak atılan roketin paletli kepçeye isabet etmesi üzerine yaralanmıştı. Tedavi olduktan sonra İnegöl’e dönen Demirkol’un tedavisine burada devam ediliyordu.

Gazi polis ve eşi Gülsüm Arslantaş, 4 Aralık 2015 tarihinde İnegöl’de dünya evine girmişti. Vatanperver kişiliği ile tanınan Demirkol, geçici görev için bu kez Diyarbakır’a çağrıldı. Demirkol, dün Yenişehir Havaalanı’ndan kalkan uçakla Diyarbakır’a gitti. Demirkol bu kez Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X