Bursalı güzel oyuncunun az bilinen 7 özelliği

Bensu Soral kimdir? Oyuncu Hande Soral’in kardeşi olan Bensu Soral İçerde dizisindeki Melek karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bensu Soral’in hayatına dair merak edilenleri derledik.

Bursalı güzel oyuncunun az bilinen 7 özelliği

23 Mart 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Bensu Soral, lise öğrenimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

mmm.jpg

 Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü’nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım attı.

karddd.jpg

Bensu Soral, bir süre sonra kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral’ın destekleriyle mankenliği bırakıp oyunculuğa başladı.

5_9962.jpg

Bensu Soral’ın ablası Hande Soral dışında bir de ikiz kardeşi Bedirhan var. Bir ikiz kardeşi olmasını çok sevdiğini söyleyen Soral, ileride ikiz çocuklar isteyebileceğini de belirtti.

oooo.jpg
 

Oyunculuk kariyerine “Yol Ayrımı” dizisi ile başlayan Bensu Soral, televziyon ekranlarındaki ilerleyişine “Vicdan” dizisi ile devam etti. “Boynu Bükükler” isimli gençlik dizinde de boy gösteren güzel oyuncu, yeni bir proje olarak “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı.
 

Televizyon dizilerindeki kariyeri dışında, oyunculuğunu Murat Dalkılıç’ın “Kader” şarkısında da sergiledi.

ddd-002.jpg

Bensu Soral, SHOW TV’nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde’nin Melek karakterine hayat verdi.

nisan.jpg

Ünlü oyuncu Bensu Soral, bir süredir birlikte olduğu Hakan Baş ile nişanlandı.

Ekim ayında Prag’da evlilik teklifine “Evet” diyen Bensu Soral, sade bir törenle Hakan Baş ile nişanlandı. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X