Bursalı hakemler seçimini yaptı…

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi olağan genel kurulunda Özgür Uçak, Aziz Sonat’tan daha fazla oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Bursalı hakemler seçimini yaptı…

RECAİ UYSAL
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesi’nin olağan genel kurulu sonunda mevcut başkan Özgür Uçak, yeniden başkanlığa seçildi.

Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurul’da iki aday başkanlık için yarıştı. Kongrede Özgür Uçak ile birlikte Aziz Sonat başkanlık için genel kurul üyelerinin karşısına çıktı. 298 üyesi olan TFFHGD Bursa Şubesi’nin genel kurulunda 262 üye oy kullandı. Genel kurul sonunda mevcut başkan Özgür Uçak oyların 160’ını alarak güven tazeledi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Diğer aday Aziz Sonat ise 96 oyda kalırken, 4 oy boş çıktı, 2 oy ise geçersiz sayıldı. Genel kurul sonunda güven tazeleyen Özgür Uçak’ın listesinde Davut Aydın, Aşkın Değirmenci, Murad Albay, Cengiz Korucu, Ziya Tanoğlu ve Evren Karabulut yer aldı. Yönetimine oy veren ve kendisine destek olan herkese teşekkür eden Özgür Uçak, bundan önceki dönemde Bursa hakem camiası için yaptıkları başarılı çalışmaları sürdürmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

YÖNETİM KURULU ASİL
Başkan: Özgür Uçak
Davut Aydın
Aşkın Değirmenci
Murad Albay
Cengiz Korucu
Ziya Tanoğlu
Evren Karabulut

YÖNETİM KURULU YEDEK
Mehmet Tan
Melih Göstericiler
Volkan Yıldıran
Metin Hacıoğlu
Aydeniz Ertuğrul
Onur Elçin
Ahmet Kalaycı

DENETLEME KURULU ASİL
Eraydın Uysal
Ali Kemal Erdem
Ekrem Uğurlu

DENETLEME KURULU YEDEK
Niyazi Vardar
Mustafa Bahçeci
Sabahattin Çifçi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X