Bursalı iki sporcu milli takım kadrosuna seçildi

Bursalı okçular Ceren Koçur ile Emel Ateş bu yıl uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil edecek milli takım kadrosuna seçilmenin gururu yaşadı.

Bursalı iki sporcu milli takım kadrosuna seçildi

Okçulukta 2022 yılında uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil edecek sporcular Samsun’da belirlenirken Bursalı iki sporcu milli takım kadrosuna seçildi. İlkadım Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleştirilen müsabakalarda salon milli takım aday kadro seçmeleri sona erdi. Klasik ve makaralı yayda 8 kategoride yarışan sporculardan, elemelerin ardından 24 kişilik milli takım kadrosu belirlendi.

HEDEFİ 12’DEN VURDULAR

Klasik Yay Genç Kadınlarda Bursalı sporcu Ceren Koçur ile Makaralı Yay Büyük Kadınlar da Emel Ateş yıl boyuncu düzenlenecek Uluslar arası organizasyonlarda ay yıldızlı forma altında hedefi 12’den vurmaya çalışacak. Ferdi lisansla mücadele eden Ceren Koçur yine 23-26 Aralık tarihlerinde Samsun’da yapılan 2021 Salon Türkiye Şampiyonası’nda birinci olurken, Sipahi Okçuluk’tan Bursalı bir diğer sporcu Emel Ateş ise Makaralı Yay Kadınlarda ikincilik elde etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X