Bursalı işadamları Dubai’ye çıkarma yaptı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında Bursa iş dünyası temsilcileri, Dubai’de düzenlenen Automechanika Fuarı’na katıldı.

Bursalı işadamları Dubai’ye çıkarma yaptı

Heyete başkanlık yapan BTSO Meclis Üyesi Yusuf Ertan, KOSGEB ve BTSO destekleriyle düzenlenen fuar organizasyonlarının iş adamlarının ufkunu açtığını söyledi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şener de, fuarın Ortadoğu’nun en önemli otomotiv, yedek parça ve aksesuarları organizasyonu olarak bilindiğini ifade etti. Şener, ”Bursalı firmalar, Automechanika Dubai Fuarı’nda önemli görüşmeler gerçekleştirdi. 59 ülkeden 1.889 firmanın katıldığı fuar, firmalarımız açısından oldukça verimli geçti” dedi.

TİCARETE KATKI SAĞLIYOR

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da, Automechanika’nın iş dünyası temsilcileri için önemli bir iş gezisi olduğunu dile getirdi. Burkay, ”Fuarlar, iş dünyası temsilcilerinin ufkunu genişletiyor. Son teknolojiler ve yeni iş bağlantıları kentimizin ve ülkemizin ticaret hacmine de büyük katkı sağlıyor. Üyelerimizi dünyanın farklı coğrafyalarında düzenlenen en prestijli fuarlarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Automechanika Fuarı’nı yaklaşık 30 bin kişi ziyaret etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X