Bursalı işadamları Franchise fuarında

New York’a çıkarma yapan 160 kişilik işadamı heyeti, ABD’de alanının en büyüğü olan International Franchise Expo Fuarı’nda sektördeki son gelişmeleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Bursalı işadamları Franchise fuarında

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerini dünyanın önde gelen fuar organizasyonlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

ABD’nin New York şehrinde düzenlenen İnternational Franchise Expo Fuarı’na 160 kişilik heyetle çıkarma yapan Bursalı işadamları, 450’nin üzerinde uluslararası firmanın katılım sağladığı fuarda iş görüşmeleri gerçekleştirme imkanı yakaladı. 

Franchise konusunda yeni bilgilerin paylaşıldığı bir platform görevi üstlenen fuarın ardından heyet, dünya çapında franchising alanında organizasyonlar düzenleyen MFV firması yetkilileriyle biraraya geldi. 

YAKINDAN İNCELEME FIRSATI

Ziyarete BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Şener, İlker Duran, Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Arif Karademir ve KOSGEB Bursa Müdürü Ahmet Akdağ ile BTSO üyesi firma temsilcileri katıldı. 

Toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, Bursa iş dünyası olarak 160 kişilik bir heyetle fuarı ziyaret ettiklerini belirterek, “Heyetimizi farklı sektörlerdeki temsilcilerimiz oluşturuyor. Fuar sayesinde firma temsilcilerimiz sektörün ne kadar gelişmiş olduğunu yakından görme imkanı yakaladı” diye konuştu. 

ALANINDA ABD’NİN EN BÜYÜĞÜ

Franchising sektörü hakkında katılımcılara bilgi veren MFV firması yetkilisi Josh Merin, kalabalık bir heyeti ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Organizasyonun ABD’deki en büyük franchising fuarı olduğunu belirten Merin, “ABD’de franchise alanında farklı sektörlerde çok önemli firmalar bulunuyor. Dolayısıyla bu fuarı tercih etmenizin çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum” dedi. Merin, Franchising sistemi ile firmaların çok daha rahat büyüyebildiğini anlattı. 

FİRMALARA ZİYARET

Fuar alanındaki ziyaretlerinin ve temaslarının ardından BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kuş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Şener ve İlker Duran’ın başkanlığındaki heyet, plastik film, endüstriyel film ve paketleme sektörlerinde faaliyet gösteren Impex Global firması ile Mimarlık firması olan Marin Architect’i ziyaret etti. 

Firmaların üretim süreçlerini inceleme imkanı yakalayan BTSO heyetine, firma yetkilileri tarafından bilgi verildi. 

FARKLI COĞRAFYADA 58 ORGANİZASYON

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile 2014 yılında 23 fuar organizasyonu gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti: 

“Geçen yıl ABD’den Çin’e; Rusya’dan Almanya’ya, Dubai’den İtalya’ya 750 firmamız ile dünyanın etrafını neredeyse 4 kez turladık. 2015 yılında da dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirilecek olan 58 organizasyonu fuar takvimimize ekledik. 160 kişilik büyük bir heyetle katıldığımız International Franchise Expo Fuarı da bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz en önemli organizasyonlarımızdan biri oldu.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X