Bursalı işadamları Kilis’e çıkarma yapacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası için toplanan 6 TIR dolusu gıda ve giyecek yarın Kilis’e uğurlanacak.

Bursalı işadamları Kilis’e çıkarma yapacak

Ayrıca Bursa iş dünyası ve kent protokolü BTSO öncülüğünde düzenlenecek organizasyonla cumartesi günü özel uçakla Kilis’e gidecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek ve bölge halkına moral aşılamak amacıyla gerçekleştirilecek organizasyonda, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Vali İzzettin Küçük, Bursa Milletvekilleri ve kent protokolü ile BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş dünyası temsilcileri de yer alacak.

KAHRAMAN MEHMETÇİĞE DESTEK

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ocak ayında 10 TIR dolusu gıda ve giyecek malzemesini sınır bölgelerinde yer alan mülteci kamplarına uğurladıklarını belirterek, ”Kilis’te yaşayan halkımıza yönelik başlattığımız bu kampanyaya da üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Bu anlamda ihtiyaç sahiplerine her zaman elini uzatan iş dünyası temsilcilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Cumartesi günü kent protokolü ve iş dünyasının katılımı ile Kilis’te olacaklarını belirten Burkay, “Bursa heyeti olarak Kilis’te hem kahraman Mehmetçiğimize desteğimizi tekrar göstereceğiz hem de bölgede zor şartlarda yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ederek kendilerine moral vereceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X