Bursalı işadamları Paris’te

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında, Bursa iş dünyası temsilcilerini Paris’te düzenlenen Texworld ve Premiere Vision fuarları ile buluşturdu.

Bursalı işadamları Paris’te

Yenişehir’den 2 özel uçakla Fransa’ya götürülen 200’e yakın işadamı, kumaş, giyim tekstili ve moda alanlarında firmaların yer alacağı Texworld ile kumaş ve ev tekstili firmalarının katılacağı Premiere Vision fuarları başta olmak üzere önemli ziyaretler gerçekleştirecek. TÜMSİAD Paris Şubesi ile Tekstil Sanayicileri Birliği’ne de misafir olacak olan heyet, ayrıca Paris Büyükelçiliği tarafından verilen resepsiyona katılacak. Fransa programı kapsamında Bursalı tekstil firmaları, sektörün dünyaca ünlü firmalarıyla ikili iş görüşmeleri imza atarak, yeni pazarların kapılarını aralamaya çalışacak.

BURSA EKONOMİSİ KAZANACAK

BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kuş, Texworld ve Premiere Vision’un dünyanın marka fuarlarından olduğunu söyledi. Firmaların 17 Eylül’e kadar fuarda sektörün dünyaca ünlü markalarıyla buluşacağını kaydeden Kuş, “Küresel Fuar Acentesi Projesi ile firmalarımızın yurt dışı tecrübesi artıyor. Texworld ve Premiere Vision fuarları sektör için büyük bir önem taşıyor. Tekstil alanında Türkiye’nin önde gelen merkezlerinden Bursa’da firmalarımızın böyle bir fuarda yer alması hem onların rekabet gücünü artıracak hem de Bursa ekonomisine büyük fayda sağlayacak” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X