Bursalı işçiler 1 Mayıs’ı piknik yaparak kutladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan 510 bin metrekarelik Hüdavendigar Kent Parkı, 1 Mayıs’ı fırsat bilen işçi ve ailelerinin akınına uğradı.

Bursalı işçiler 1 Mayıs’ı piknik yaparak kutladı

Bursa’nın en büyük kültür parkı olan Odunluk Mihraplı bölgesindeki Hüdavendigar Kent Parkı’nda 1 Mayıs tatilini fırsat bilen vatandaşlar piknik ve spor yaptı. 510 bin metrekarelik dev park 1 Mayıs’ta hareketli bir gün yaşadı.

 

Havanın güzel olmasını ve bir günlük tatili fırsat bilen işçiler ve aileleri parka akın attı. Kimileri kamelyalarda oturup dinlenirken, gençler ise spor yaptı. Evden getirdikleri yiyecekleri birbirlerine ikram eden vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi. Vatandaşlar, 19 derece sıcakta baharın tadını çıkardı.

Bu arada 16 Mayısta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa mitinginin de Hüdavendigar Parkı’nda yapılacağı öğrenildi. Parkın tek sıkıntısının otopark yerlerinin yetersiz olması ve giriş çıkıştaki hızlı trafik yoğunluğu olduğu öğrenildi. Öte yandan kadınlara yönelik yüzme havuzu da büyük ilgi görüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X