Bursalı kadınlara teknoloji eğitimi

Türk Telekom’un “Şimdi Senin Zamanın” sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliğinin yeni durağı Bursa oldu.

Bursalı kadınlara teknoloji eğitimi

Yıldırım’daki Bayraklı Parkı’nda yer alan Türk Telekom Gezici Eğitim TIR’ında gerçekleşen eğitimlerde kadınlar temel internet kullanımını öğrendi. Teknoloji seferberliği ile katılımcılar e-devlet başta olmak üzere, Skype ve Google Maps gibi uygulamaları nasıl kullanacaklarını da öğrenme fırsatı elde etti. 

Eğitime çocuğuyla birlikte gelen kadınların çocukları için TIR yerleşkesinde portatif bir oyun parkı kuruldu.  Türk Telekom Gezici Eğitim TIRı, gündüz kadınlara eğitim verirken akşam da açık hava sineması olarak yöre halkının güzel ve eğlenceli bir akşam geçirmesine katkıda bulunuyor. Toplam 38 ilde kadınlara teknoloji eğitimi verilecek proje kapsamında hedef, yaklaşık 3 ay içinde toplam 4 bin kadının bu eğitimlerden faydalanması.

Katılımcılar sertifikalarını Yıldırım  Kaymakamı Mehmet Aydın ve Türk Telekom Bursa Bölge Müdürü Hüsnü Canbaz’ın elinden aldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X