Bursalı kayıp Gamze İzmir’de bulundu

Bursa`nın İnegöl İlçesi’nde üç hafta önce evinin önünde otururken kaybolan 19 yaşındaki Gamze Bulut, jandarma tarafından İzmir’de bulundu.

Bursalı kayıp Gamze İzmir’de bulundu
İnegöl’ün Cerrah Mahallesi 1010 Sokak’ta oturan 3 çocuklu Bulut ailesinin küçük kızları Gamze, geçtiğimiz 14 Ağustos günü ortadan kayboldu. Kızının sabah kahvaltı yaptıktan sonra, kapı önünde komşularla ve arkadaşlarıyla sohbet ettiğini, daha sonra kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyleyen anne Aysel Bulut, “Gamze ağır başlı bir kızdı. Erkek arkadaşı veya sevgilisi yoktu. Olsa bize söylerdi. Hatta evleneceğini bildirse, hayır demezdik. O da bunun bilincindeydi. Bir anda ortadan kayboldu. O günden sonra bizi hiç aramadı. Haber de göndermedi. Kızımın başına kötü bir olay gelecek diye çok korkuyorum” dedi.
 
Aysel Bulut, kızı Gamze Bulut’un bulunması için İnegöl Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu. Kayıp başvurusu üzerine soruşturma başlatan jandarma ekipleri, genç kızın izine İzmir’de ulaştı. Jandarmanın bulduğu genç kız, kendisiyle ilgili istemediği bazı kararlardan dolayı evden gizlice ayrıldığını, aynı gün otobüsle memleketi olan Artvin’e gittiğini ve burada anneannesinin yanında bir süre kaldıktan sonra bir arkadaşının yönlendirmesiyle İzmir’e gittiğini söyledi.
 
Jandarmadaki işlemlerin ardından Gamze Bulut, annesi Aysel Bulut’a teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X