Bursalı Megane’dan Paris şov

Uluslararası Paris Otomobil Fuarı dün basın mensuplarına kapılarını araladı. Bugün ziyarete açılacak fuar, 16 Ekim’e kadar gezilebilecek.

Bursalı Megane’dan Paris şov

Ülkede uygulanan OHAL nedeniyle sıkı güvenlik önlemleri altında düzenlenen fuarın girişinde ziyaretçilere üst araması yapılırken, bütün çantalar güvenlik taramasından geçirildi. Yaklaşık 1,5 milyon ziyaretçinin beklendiği fuar iki yılda bir düzenleniyor. Toplam 125 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarda 18 ülkeden 260 markanın standı bulunuyor. Firmalar bu fuarda elektrikli ve hibrit araçların tanıtımına ağırlık verirken, ziyaretçiler stantlarda kurulan sanal gerçeklik (VR) cihazlarıyla araçları test edebilecek. Volkswagen, Mercedes ve Renault’nun konsept ve spor araçları da fuarda dikkati çeken modeller arasında yer alıyor. Fuarda, Bursa’da üretilen Renault Megane Sedan ve konsept otomobil TREZOR’un dünya promiyeri de gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X