Bursalı öğrencilerden Mehmetçik’e mektup

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ilkokul öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek amacıyla mektup yazdı.

Bursalı öğrencilerden Mehmetçik’e mektup

Soğanlı Mahallesi’ndeki Yusuf Köstem İlkokulu’nda eğitim gören 2, 3 ve 4’üncü sınıftan 200 öğrenci,  Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’in yanında olduklarını belirtmek ve destek olmak amacıyla kendilerine mektup yazdı. 

Mektuplarına Türk bayrağı, çiçek ve zeytin dalı resmi de çizen öğrenciler, bölgede görev yapan Mehmetçik’e güvenlerini ve cümlelerle ifade ettiler. Okul müdürü Hüseyin Avni Çat, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere bir nebze de moral olması açısından bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Çocuklarımız duygularını mektuplarına döktüler. O kadar güzel ve anlamlı sözler var ki bizleri çok duygulandırdı. Öğrencilerimize bu anlamlı davranışlarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum.” dedi. 

Öğrencilerin yazdığı mektuplar daha sonra bölgeye gönderilmek üzere postaya verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X