Bursalı oyuncu Avrupa’yı fethetti!

Bursalı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, altın çağını yaşıyor! Çukur dizisindeki Vartolu rolüyle ekranda fırtınalar estiren Köstendil, aynı zamanda tiyatro sahnesinde de Avrupa’ya fethediyor.

Bursalı oyuncu Avrupa’yı fethetti!

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, ünlü oyuncunun Avrupa’da nasıl bir etki yarattığını bakın nasıl anlatıyor…

“Vartolu Avrupa’da

Son zamanlarda Çukur dizisindeki Vartolu karakteriyle herkesin konuştuğu isim Erkan Kolçak Köstendil. Aslında çok uzun zamandır sektörde ama önce Ulan İstanbul, ardından da Çukur’la en popüler dönemini yaşıyor. Şu sıralarda çok doğru bir hamle yapıyor.

t-008.jpg
 

Erkan Kolçak Köstendil’in yazıp yönettiği, tek kişilik oyunu 12 Numaralı Adam önce Avrupa turnesine çıkıyor. Avrupa’da Çukur inanılmaz izleniyor. Hangi ülkeye gitsem Vartolu hakkında onlarca soruya maruz kalıyorum. O nedenle oyunun Avrupa’yla başlaması stratejik olarak çok doğru.

Oyun; finale giden bir maçı ve bir yedek kalecinin son şansını anlatıyor. Çizgilerin dışına çıkmak, yalnız kalmak, aile olmak, risk almak ve hayata tutunmak üzerine kurulu tek kişilik oyun 28 Nisan’da Amsterdam Podium Mozaiek salonunda olacak. Şimdiden biletler tükenmiş ve ek bir gösteri koymak zorunda kalmışlar.

12 Mayıs’ta Zürich If Performance Hall’da, 13 Mayıs’ta Mannheim Capitolde ve 10 Haziran’da Berlin Tiyatrom salonunda sahnelenecek oyun gurbetçiler tarafından merakla bekleniyor. Erkan bu gösteriyle önce Avrupa’nın tozunu attırır, sezonda da Türkiye’de karşımıza çıkar. Yolu açık olsun!”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X