Bursalı polis memuru Küçükbahar pistlerin tozunu atıyor!

Bursa’da görev yapan polis memuru Yasin Küçükbahar, 10.Eker I Run Dağ Maratonu’ndaki önemli derecelerinin ardından İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda boy gösterdi…

Bursalı polis memuru Küçükbahar pistlerin tozunu atıyor!

Bursa’da görev yapan polis memuru Yasin Küçükbahar’ın atletizm sevgisi bir başka…

Bir çok organizasyona katılıp önemli dereceler elde eden Küçükbahar, son olarak 10.Eker I Run Dağ Maratonu ve İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda Bursa’yı temsil etti.

10.Eker I Run Dağ Maratonu 15 kilometre kategorisinde, 447 sporcu arasında genel kategoride 4. olan Yasin Küçükbahar, kendi yaş grubunda da şampiyonluğa ulaştı.

Küçükbahar, bu organizasyonun ardından İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda da boy gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye İş Bankası sponsorluğunda koşulan, Dünya Atletizm Birliği’nin ‘Gold Label’ kategorisinde yer alan İstanbul Maratonu’nda Bursa Koşu Akademisi adına koşan Bursalı Polis Memuru Yasin Küçükbahar, finishi geçerken yerli yabancı sporcular arasında 55., kendi yaş kategorisinde ise 582 kişi arasında 10. olarak kendi en iyi derecesini geliştirmiş oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X