Bursalı reklamcılar iftarda buluştu

Reklam sektörünün Bursa’daki sesi olan Bursa Reklamcılar Derneği, İsmail Alsat Restoran’da düzenlediği iftar organizasyonuyla reklam ajansları ve mecra temsilcilerini bir araya getirdi.

Bursalı reklamcılar iftarda buluştu

Sektör temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar organizasyonunda konuşan Bursa Reklamcılar Derneği Başkanı Yavuz Temel, derneğin mesleki dayanışmayı pekiştiren önemli bir enstrüman olduğuna işaret etti.

Göreve geldikleri günden itibaren üye sayısının artması yönünde çalışmaları yoğunlaştırdıklarına dikkat çeken Yavuz Temel, üye ve potansiyel üye olan firmaların sık sık ziyaret edildiğini, birebir temaslarla teşvik edildiğini ifade etti.  

7 aylık görev sürelerinde Bursa Reklamcılar Derneği’nin üye sayısı itibariyi ciddi bir biçimde büyüdüğünü de hatırlatan Başkan Yavuz Temel, “Bursa Reklamcılar Derneği’nin reklam sektörü içerisinde faaliyet gösteren tüm alt branş ve dallarda çalışmalarını sürdüren geniş bir kitleye yayılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu düşünceden hareketle üye sayımızı neredeyse yüzde 100 arttırdık. Yine birebir temas ve üye ziyaretleri çalışmalarımızı istikrarlı bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X