Bursalı şampiyon Kenan Sofuoğlu’nun takımında

Türkiye Motocross Şampiyonası bitimine iki hafta kala birinciliğini ilan eden Bursalı Murathan Çetin, Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu takımına girmeye hak kazandı.

Bursalı şampiyon Kenan Sofuoğlu’nun takımında

Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi 7. sınıf öğrencisi olan Murathan Çetin, geçen hafta Kenan Sofuoğlu’nun Sakarya’nın Akyazı ilçesinde ismini taşıyan pistte 1 hafta süren antrenmanlarda katıldı.

 

Türkiye Motokros Şampiyonu Murathan Çetin seçmelerde ilk defa hız motoru kullanmasına rağmen, Dünya Şampiyonu Sofuoğlu kurduğu “Geleceğin Yıldızları” takımında ilk üçe girmeye hak kazandı.

 

Milli sporcu Sofuoğlu, genç yeteneklere 1 hafta boyunca deneyimlerini aktarırken, diğer yandan da seçtiği yetenekleri Türkiye Motosiklet Federasyonunun katkılarıyla Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırladı.

SPONSOR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Bu yıl motokros ve süpermoto yarışlarını takip edeceklerini belirten baba Ali Çetin, sponsor aradıklarını söyledi. Çetin, Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için çok çalışması gerektiğini, Türkiye’yi temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X