Bursalı şehide en acı karşılama…

Siirt’te mayınlı tuzak sonucu şehit olan Bursalı jandarma çavuş Bahadır Aydın’ın cenazesi Bursa’ya getirildi. Şehidin annesi Emine ve babası Muhsin Aydın çocuklarının bayrağa sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktüler. Şehidin cenazesi Türk Bayraklı 300 ara

Bursalı şehide en acı karşılama…

Siirt’teki törenin ardından 26 yaşındaki kısa dönem asker olan Aydın’ın cenazesi uçakla Ankara’ya getirildi. Jandarma Genel Komutanı’nın emriyle jandarmaya ait helikopter cenazeyi Bursa’ya ulaştırdı. Garnizon ve Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı’nın bahçesine inen helikopteri askerler ve şehidin yakınları karşıladı.

Şehidin babası Muhsin Aydın ve annesi Emine Aydın evlerinden ambulansa alınarak Garnizon Komutanlığı’na getirildi. Anne ve baba Aydın’ın güçlükle ayakta durması dikkat çekti. Şehidin cenazesi daha sonra ikindi vakti törenin yapılacağı Ulucami’ye Türk Bayraklı 300 araçlık konvoy ile yola çıkarıldı.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Şehit Bahadır Aydın, Ulucami’deki törenin ardından toprağa verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X