Bursalı şehit son yolculuğuna memleketinde uğurlandı

Dün akşam saatlerinde İdlib’den gelen 33 şehit haberi tüm Türkiye’nin yüreğini dağladı. İdlib’deki hava saldırısında şehit düşen 33 şehitten birinin Bursa’da yaşayan Tolga Can Yılmaz olduğu öğrenildi.Tolga Can Yılmaz’ın cenazesi, memleketi Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde toprağa verildi.

Bursalı şehit son yolculuğuna memleketinde uğurlandı

Şehit Yılmaz için ilçe merkezindeki Şehit Kerim Keçeci Üretici Köylü Pazarı’nda düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarıyla Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Emre, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ile Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gönen Süslü, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, belediye başkanları, askeri erkan, emniyet personeli ve çok sayıda kişi katıldı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzlarında cenaze nakil aracına konulduğu sırada baba Tacettin ve anne Tülay Yılmaz ile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit Piyade Uzman Çavuş Yılmaz’ın naaşı, ilçeye bağlı Karapınar beldesi Tilkiler Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz’ın, 2 yıldır görev yaptığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X