Bursalı ünlü oyuncunun fotoşopu takipçilerini şaşırttı!

İçerde dizisinde canlandırdığı Melek karakteriyle yıldızı parlayan Bensu Soral’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf fotoşoplu çıktı.

Bursalı ünlü oyuncunun fotoşopu takipçilerini şaşırttı!

Magazinin ünlü isimleri özellikle Instagram sayfalarına yükledikleri fotoğraflarda daha kusursuz gözükmek için bazen fotoşop programına başvuruyor. Bensu Soral da paylaştığı fotoğrafla fotoşoplu ünlüler kervanına katıldı.

i-007.jpeg

İçerde dizisi ile yıldızı parlayan seksi oyuncu daha kusursuz gözükmek için dijitalin nimetlerinden yararlandı ama paylaştığı fotoğraf dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.

u-007.jpeg

Fotoğrafta Bensu Soral’ın uzun boylu gözükmek ve kollarını zayıf göstermek için photoshop yardımı ile ufak dokunuşlar yaptığı görülüyor.

p-005.jpeg

Bensu Soral’ın yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile ” Su ve Ateş” dizisinde başrolü paylaşacağı iddia ediliyor.

io.jpeg

Geçtiğimiz günlerde Bensu Soral’a, Show TV ekranlarının reyting rekortmeni ‘Çukur’ dizisinden teklif geldiği duyurulmuştu. Gelen teklif, Soral’ı heyecanlandırsa da ünlü oyuncu fiyatını iki katına çıkarmıştı.

Oyuncunun yapım şirketiyle ortak noktada buluşursa el sıkışacağı iddia edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X