Bursalı yarışmacı Survivor’a veda etti!

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında elenen son isim belli oldu.

Bursalı yarışmacı Survivor’a veda etti!

Survivor 2019’un ikinci haftasında Türk takımında eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta dokunulmazlığı Yunanistan’a kaptıran Türk takımında üç yarışmacı eleme adayı olarak sms oylamasına kaldı. Survivor’da Türk takımından elemeye kalan Atakan, Kader ve Okay arasında elenen isim Kader oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor 2019’un ikinci haftasında Türk takımında eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta dokunulmazlığı Yunanistan’a kaptıran Türk takımında üç yarışmacı eleme adayı olarak sms oylamasına kaldı. Türk takımında yapılan oylamayla elemeye kalan ilk isim belli olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Sude ve Bora diğer iki eleme adaylarını belirledi.

KADER ADAYA VEDA ETTİ

Survivor’da Türk takımından elemeye kalan Atakan, Kader ve Okay arasında elenen isim sms oylaması sonuçlarıyla belli oldu. Sms oylamasında arkadaşlarına göre en az oyu alan isim olan Kader Survivor’a veda etti.

KADER KARAKAYA KİMDİR?

1996 Bursa Osmangazi doğumlu Kader Karakaya, ortaokulda beden eğitimi öğretmeni tarafından keşfedilerek atletizme başladı. Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nde eğitimine devam ediyor. Atletizm branşında üniversitelerarası Türkiye şampiyonasına katıldı. Fenerbahçe Spor Okulları’nda futbol eğitmenliği yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X