Bursalı yarışmacının annesi güzelliği ile şaşırttı

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Ecem Karaağaç’ın annesini görenler gözlerine inanamadı.

Bursalı yarışmacının annesi güzelliği ile şaşırttı

 Survivor’a katılmadan önce bir kişinin “enerji yüklemesi yapacağım” diyerek, cinsel birlikteliğe zorladığını ve şikayetçi olduğunu açıklayarak gündeme bomba gibi düşen Ecem Karaağaç, bir televizyon programına katılıp istismar eden kişiyle ilgili yaptığı suç duyurusundan vazgeçmeyeceğini belirtmişti.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde Bursa’da doğdu. Lise 3. sınıfta Amerika’ya eğitime giden Ecem Karaağaç 1.74 boyunda. Karaağaç’ın asıl mesleği ise mimarlık.  

Yaklaşık 6 yıl lisanslı basketbol oynayan Karaağaç, bu spor dallarının yanı sıra okçuluk, rüzgar sörfü, kayak, binicilik ve futbol gibi birçok aktivite ile uğraştı.

Ecem Karaağaç kimdir annesi güzelliği ile şaşırttı - Sayfa 10

Göz6 yarışmasında finale kalan kaldı birinciliği Berna Keklikler’e kaptırarak Survivor 2017’ye katılamamıştı. Ecem Karaağaç, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler kadrosunda yer aldı. Daha sonra yarışmanın ilk bölümünde Acun Ilıcalı’nın Gönüllüler takımından bir kişinin All Star takımına geçiş yapacağını açıklamasının ardından Gönüllüler takımının oylama yapmasıyla All Star takımına geçti. All Star takımında mücadele eden Ecem Karaağaç, fiziksel sağlık problemleri nedeniyle Survivor 2018’in 13. bölümünde diskalifiye oldu.

Ecem Karaağaç kimdir annesi güzelliği ile şaşırttı - Sayfa 2

 Instagram hesabında annesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafı görenler şaşkına dönüyor. Gençliğini ve güzelliğini kaybetmeyen annesi, kızıyla aynı yaştaymış gibi görünüyor.

Ecem Karaağaç kimdir annesi güzelliği ile şaşırttı - Sayfa 3

Ecem Karaağaç’ın babası da fotoğraftaki kişi… İşte Ecem’in instagram hesabından yansıyan görüntüleri.

Ecem Karaağaç kimdir annesi güzelliği ile şaşırttı - Sayfa 4

Ecem Karaağaç kimdir annesi güzelliği ile şaşırttı - Sayfa 7

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X