Bursalılar bayram alışverişi için bu pazara akın etti

Kurban Bayramı öncesinde Bursa’da alışveriş hareketliliği artarken, Osmangazi ilçesinde bulunan Çarşamba Pazarpark’ta kurulan giyim pazarı yoğunluğa sahne oldu. Her hafta salı günü kurulan pazara gelen vatandaşlar, bayramlık alışverişi yapmak için tezgâhların başında uzun süre vakit geçirdi.

Bursalılar bayram alışverişi için bu pazara akın etti

Taha TÜTÜNCÜ

Bayram öncesi özellikle giyim ürünlerine olan talep artarken, Çarşamba Pazarpark’ta kurulan pazarda vatandaşların oluşturduğu kalabalık dikkat çekti.

Bazı tezgâhlardaki kıyafet fiyatlarını uygun bulan Bursalılar, pazar alanına akın etti.

Yoğunluk nedeniyle zaman zaman pazar içerisinde ilerlemek güçleşirken, alanın birçok noktasında adım atacak yer kalmadı.

Bayramlık kıyafet almak isteyen vatandaşlar tezgâhları tek tek dolaşarak ürünleri incelerken, esnaf da yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X