Bursalılar dikkat! Bugün bu yollar kapalı

Bugün Nevruz mitingi nedeniyle Bursa’da bir çok yol trafiğe kapatıldı. İşte alternatif güzergahlar..

Bursalılar dikkat! Bugün bu yollar kapalı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar belirtildi.

 

İşte o açıklama:

 

“22.03.2015 Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arası İlimiz Osmangazi İlçesi Gökdere Meydanı’nda düzenlenecek olan “21 Mart Nevruz” mitingi nedeniyle,

22.03.2015 Pazar günü 08.00-20.00 saatleri arası, Gökdere Meydanı ile Ankara yolundan Gökdere çıkışı, Atıcılar’dan Gökdere’ye çıkış, Haşimişcan Caddesi’nden Gökdere gidiş, Gökdere’den Acemreis Cami lambalara kadar gidiş ve geliş, Meydancık Gökdere istikameti iniş ve çıkış, Beyazıt Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Mahmudiye Caddesinden Gökdere istikametleri araç trafiğine kapatılacaktır.

 

Sürücülerin miting süresince, Ankara yolu, İstanbul yolu, İzmir yolu, Gençosman Fevzi Çakmak Caddesi, İnönü Caddesi, Yeşil, Setbaşı ve Namazgah Caddesi istikametlerini kullanabileceklerdir. Basına ve Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X