Bursalılar dikkat! Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde sağanak etkili olacağı belirtti. Öte yandan, Bursa’da dün akşam saatlerine etkili olan sağanak yağış bugün de etkisini gösterecek. Tahminlere göre, çarşamba gününe kadar kentte havanın yağışlı geçmesi bekleniyor. İşte hava durumu haberimiz…

Bursalılar dikkat! Bugün hava nasıl olacak?

Bursa’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış kısa sürede doluya dönüştü.

Dolu yağışı, sağanak ve kuvvetli rüzgar sebebiyle bazı ağaçlar yola devrildi.

YAĞIŞ SÜRECEK

Meteoroloji’nin tahminlerine göre, bugün de yağış bekleniyor. Yağışlı havanın çarşamba gününe kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

İşte Bursa’nın 5 günlük hava durumu…

EGE İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden Ege Bölgesi için sağanak uyarısı yapıldı. Açıklamada, “Bugün Ege Bölgesi’nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden itibaren İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Muğla’nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Ayrıca sağanağın saat 14.00 ile 21.00 arasında etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X