Bursalılar dikkat! Meteoroloji’den uyarı

Meteoroloji son tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre Bursa’da bu akşam saatlerinde merkez dahil güney ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. İşte Bursa ve ilçelerinde bu akşam ve yarın beklenen hava durumu…

Bursalılar dikkat! Meteoroloji’den uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son tahmin raporunu yayınladı.

Rapora göre, Bursa’da bu akşam saatlerinde merkez dahil güney ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.

Yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Kentte sıcaklığın ise en düşük 13, en yüksek 23 derece olması bekleniyor.

BÖLGEDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre; bölge genelinin (Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik) parçalı ve çok bulutlu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği; yağışların akşam saatlerinde Eskişehir ve Bilecik geneliyle Bursa merkez dahil güney ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Sıcaklığın Bursa’da 1-3, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik civarlarında 4 – 6 derece azalacağı tahmin edilirken, rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerinden orta kuvvette, yarın zaman zaman kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

“DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUN”

Eskişehir ve Bilecik geneli ile Bursa’nın Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Gemlik, Orhangazi, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Keles, Yenişehir, İznik ve İnegöl ilçelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğinden, meydana gelebilecek yıldırım, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

BURSA 5 GÜNLÜK TAHMİN

Meteoroloji’nin tahmin raporuna göre Bursa’da 5 günlük hava durumu şöyle:

24 Mayıs Cuma Parçalı Bulutlu 13°C, 23°C
25 Mayıs Cumartesi Parçalı Bulutlu 12°C, 25°C
26 Mayıs Pazar Parçalı Bulutlu 11°C, 25°C
27 Mayıs Pazartesi Parçalı Bulutlu 11°C, 24°C
28 Mayıs Salı Parçalı Bulutlu 10°C, 24°C

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X