‘Bursalılar neden 2016 yılında trene binemedi?’

Demiryolu Sevdalıları Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi 22 ve 23. Dönem Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Nilüfer’deki dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, 2016 yılında Bursa’da açılması planlanan demiryolunun neden açılmadığını Türkiye

‘Bursalılar neden 2016 yılında trene binemedi?’

Basın toplantısına CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir de katılım göstererek açıklamalarda bulundu. 1997 yılından bu yana Bursa’ya demiryolu getirmek için mücadele ettiğini dile getiren Demirel, ‘2012 yılında benim de davet edildiğim temel atma töreninde verilen tarihe göre Bursalılar 2016 yılında trene binecekti. Ben size soruyorum, Bursalılar 2016 yılında trene bindiler mi? Hayır, binmediler. Biz de şu anda yaptığımız toplantıyla bu konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyarak, Bursalılar neden 2016 yılında trene binemedi sorusunu soracağımızı duyuruyoruz’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X