‘Bursalılar rahat olsun’

Vali İzzettin Küçük, terör olaylarına karşı her türlü önlemi aldıklarını belirterek, “İşimizi ciddiye alıyoruz. Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu olsun” diye konuştu.

‘Bursalılar rahat olsun’

AYKUT GÜNGÖR

 

Vali İzzettin Küçük, Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’ı Olay Medya’da ziyaret etti. Vali Küçük, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ve Olay Medya yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bursa gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Son dönemlerde artan terör olayları ile ilgili Bursa’da her türlü önemli aldıklarını belirten Küçük, tüm hassas noktalarda bilindiğinden daha çok sivil güvenlik ekiplerinin bulunduğunu söyledi. Alışveriş merkezleri, ibadet alanları ve yoğun kalabalıkların olduğu tüm alanları bilindik ve bilinmedik bir çok yöntem ile korudukları dile getiren Küçük, “Bir korku iklimine gerek yok. Terörün istediği korku iklimine fırsat vermeyeceğiz.  Biz işimizi ciddiye alıyoruz. Vatandaşlarımız da günlük yaşamlarına devam etmeli. Teröre verilecek en iyi cevap da bu olacaktır. Bursalılar rahat ve huzurlu olsun” diye konuştu.

Yaz saati uygulaması ve trafik yoğunluğu nedeni ile OSB’lerde çalışma saatlerinde bazı düzenlemelere gittiklerini de kaydeden Küçük, şunları söyledi:

”İşe başlama saatlerini 07.00- 07.30- 08.00 gibi kademelendirdik. Merkezdeki OSB’lerde bu 3’lü sistemi uygulayacağız. Önümüzdeki hafta uygulamaya geçebiliriz. Kamu kurumlarında böyle bir durumu değerlendirmedik. Talebe ve ihtiyaca göre değerlendiririz. OSB’lerdeki durumu izleyip sürece bakarız. Trafik sıkışıklığının en önemli nedenlerinden birisi de park yerlerinin yeterli olmaması ve uygun olmayan yerlere park eden araçlar. Belediyemizle birlikte bu konuda çalışıyoruz. Vatandaşlarımız olmadık yerlere park etmesin. Biz de park yerlerini artırmaya çalışıyoruz. Büyük araçların bazı saatlerde kent içini kullanmasını engelliyoruz. Ayrıca, sürücüler kış aylarında mevsim şartlarına uygun araçlarla trafiğe çıkmalı.”

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar da, ziyaretinden dolayı Vali Küçük’e teşekkür ederek, ulaşım ile ilgili çalışmalarının Bursa trafiği için çok önemli olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X